Video deurintercom

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Houd ongewenste bezoekers buiten de deur met een video deurintercom. Met dit systeem ziet u meteen wie er aanbelt in uw appartementencomplex, kantoorpand of woning. Naast dat het een veilig gevoel creëert, zorgt het ook voor een stukje gemak. Hoe fijn is het dat u van binnenuit de deur voor gasten open kunt doen? Ontdek de mogelijkheden van Fontein Elektrotechniek en neem contact op.

Vakkundige installatie van uw video deurintercom

Een video deurintercom creëert veiligheid in uw woning en daarom wilt u zeker weten dat het systeem op de juiste manier is geïnstalleerd. Het is van belang dat u hiervoor een professioneel bedrijf zoals Fontein Elektrotechniek inschakelt. Met meer dan 30 jaar ervaring profiteert u van een vakkundige installatie van uw deurintercom met video. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied met het UNETO-VNI lidmaatschap.

24/7 onderhoud en service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u midden in de nacht een storing aan uw video deurintercom? Bij Fontein Elektrotechniek is dit geen probleem! Dat is de service die u van ons kunt verwachten. Wilt u meer weten over de producten en diensten die wij aanbieden? Bel dan naar 071 – 580 33 24.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht