Stroomstoring oplossing Zoetermeer

Kies voor een snelle en adequate stroomstoring oplossing in Zoetermeer voor de expertise van Fontein Elektrotechniek. Onze storingsdienst is zeven dagen per week bereikbaar en weet vrijwel elke storing direct op te lossen. Met een grote voorraad materialen hebben wij altijd de alle benodigdheden in huis om storingen snel te verhelpen.

Hoge kwaliteit van dienst

Naast een snelle en adequate stroomstoring oplossing in Zoetermeer, kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Wij voeren alle projecten groot of klein voor u uit variërend van huis- en kantoorinstallaties tot elektrische deuraandrijving, intercominstallaties en data-, telefonie-, en alarminstallaties.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden zoals een snelle en adequate stroomstoring oplossing in Zoetermeer? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@fonteinelektrotechniek.nl of bel met een van onze medewerkers via nummer 071 580 33 24.U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact