Stroomstoring oplossing Wassenaar

Fontein elektrotechniek biedt bij een stroomstoring een snelle en adequate oplossing in Wassenaar. Maak kennis met ons expertise. Naast verhelpen van stroomstoringen kunt u bij ons terecht voor huis- en kantoorinstallatie, intercominstallatie, elektrische deuraandrijving en telefoon-, data-, en alarminstallaties. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij elk project, groot of klein tot succesvol te realiseren. Daarnaast kunt u rekenen op uitgebreide service en voorzien wij u graag van advies op maat.

24 uur per dan bereikbaar

De beste stroomstoring oplossing in Wassenaar wordt u geboden door het vakkundig team van Fontein Elektrotechniek. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en weet vrijwel alle storingen snel op te lossen. Wij draaien storingsdiensten zowel voor nieuwe als bestaande klanten zonder dat u hiervoor een apart contract hoeft af te sluiten.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze beste stroomstoring oplossing in Wassenaar? Bel met een van onze medewerkers voor meer informatie via nummer 071 580 33 24. U kunt ook ons antwoordformulier invullen of stuur een mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact