Stroomstoring oplossing Voorburg

Kies voor de beste stroomstoring oplossing in Voorburg doorgebruik te maken van de expertise van Fontein Elektrotechniek in Leidschendam. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen die wij snel en adequaat weten te verhelpen. Daarnaast zijn wij al meer dan 30 jaar een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van huis- en kantoorinstallatie, elektrische deuraandrijving, intercominstallaties en data-, telefonie-, en alarminstallaties.

Direct hulp bij storingen

Wij weten altijd weer de beste stroomstoring oplossing in Voorburg te realiseren. Niet alleen omdat wij over meer dan 30 jaar ervaring beschikken, werken met een vakkundig team en altijd bereikbaar zijn: wij kunnen ook vrijwel alle materialen direct uit onze voorraad leveren. Dit stelt ons in staat snel vrijwel alle storingen direct te kunnen verhelpen.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze service en onze dienstverlening of heeft u vragen over het bieden van een stroomstoring oplossing in Voorburg? Wij helpen u graag verder. Bel naar nummer 071 580 33 24 of stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact