Stroomstoring oplossing Leidschendam

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

De beste stroomstoring oplossing in Leidschendam wordt geboden door Fontein Elektroservice. Wij bieden snelle en adequate 24 uur storingsservice zodat problemen binnen korte tijd verholpen zijn. Onze elektroservice is al meer dan 30 jaar een begrip in Leidschendam en omstreken. Met een vakkundig team, kennis en ervaring met uiteenlopende elektra werkzaamheden zijn wij zowel de zakelijke als de particuliere markt graag van dienst.

24/7 bereikbaar voor een vakkundige stroomstoring oplossing in de regio Leidschendam

Een stroomstoring is helaas niet altijd te voorkomen, maar gelukkig is hier in de regio Leidschendam een goede oplossing voor. Een stroomstoring is lastig, want hierdoor functioneren uw elektra als huis- en kantoorinstallaties, intercom- en verlichtingsinstallaties niet meer. Gelukkig kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op de onderhoud en service dienst van Fontein Elektroservice. Onze mensen zijn snel ter plaatse en vrijwel alle benodigde materialen zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Dit maakt dat wij altijd de beste stroomstoring oplossing in Leidschendam weten te bieden.

Maak gebruik van de verschillende contactmogelijkheden

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en onze service waarmee wij dag in dag uit de beste stroomstoring oplossing in Leidschendam weten te realiseren? Bel naar 071 – 580 33 24 of vul ons contactformulier in. Wij zijn ook bereikbaar per mail. Zend uw bericht naar info@fonteinelektrotechniek.nl dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht