Service & onderhoud

Service

Fontein Elektrotechniek heeft een storingsdienst van 24/7. Dat wil zeggen dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan om storingen te verhelpen. De storingdienst is er voor zowel bestaande- als nieuwe klanten en er hoeft geen enkele vorm van een contract afgesloten te worden. Doordat we veel materialen op voorraad hebben kunnen we storingen snel en adequaat verhelpen. Heeft u dus een storing en komt u er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Onderhoud

Ook voor het onderhouden van uw installaties/deuraandrijvingen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we een afspraak maken om in een vrijblijvend gesprek het een en ander door te nemen. Maar u kunt ook een contract afsluiten, zodat u voor een vast bedrag per jaar niet meer hoeft om te kijken naar uw elektrotechnische installatie. Elk jaar zullen wij dan langskomen voor het reguliere onderhoud. Voor meer informatie over een onderhoudscontract, kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht