Reviews

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Reviews

10

In 1x goed, bewoners 100% tevreden

Vervangen van een intercominstallatie voor een videofooninstallatie is een best ingewikkelde klus, maar Fontein Elektrotechniek heeft deze in 1 dag in 1x volledig operationeel opgeleverd
- Naaldwijk
10

Fantastische service en vakmannen

Fontein heeft ons geweldig geholpen bij de totale renovatie, en deel nieuwe aanbouw, van een bestaande woning. Makkelijke communicatie, prachtig werk en vriendelijk personeel. Beveel hen van harte aan.
- Den Haag
8

Professional project management and execution

Selection from internet, speciality of company was what we wanted. Project approved by ALV Planning meeting went well Supply of material (28 units) was surprisingly fast. Date set. Advice to owners was followed, would help to describe the (complex) process so it could be better explained to owners / residents. There are a lot of interfaces to manage. Engineers were prompt and had a good understanding of the job. The fairly complex installation /change out was completed within the promised time. Small glitches with lost keys. Job well done, satisfied customers.
- Lisse
9

Uitstekend

Vriendelijke, zeer bekwame monteur die de “klus” op uitstekende wijze heeft verricht
- Leidschendam
10

Prima bedrijf, zeker wat betreft afspraken en kundigheid.

In mijn beleving een prima bedrijf, zeker wat betreft het maken en nakomen van afspraken. Zeker in deze Covid tijd. De monteur was prettig, en zeer kundig. Gaf goede adviezen over de veranderingen in de meterkast en aansluitingen op elektrische boiler en cv ketel die hij aanbracht.
- Alphen aan den Rijn
9

Goede service, product werkt naar behoren

Bij ons op kantoor is er onlangs een intercomsysteem geplaatst voor 4 toegangsdeuren. Hierbij gebruiken wij een mini Handsfree wifi monitor voor op locatie en de app voor als wij thuiswerken. Alles is zorgvuldig geïnstalleerd, afspraken zijn snel gemaakt en goed nagekomen. Instructies over hoe de producten en de app werken hadden wat uitgebreider gemogen. Dit is wel in de handleidingen/ door contact met de supportafdeling duidelijk geworden. Het enige minpunt aan het product is dat niet van alle deuren de camerabeelden kunnen worden weergegeven en de deuren kunnen worden geopend wanneer er niet wordt aangebeld. Via de wifi monitor kan dit wel bij 2 van de 4 deuren, via de app kan dit bij geen enkele deur. Wanneer er wel iemand aanbelt werkt het prima.
- Den Haag
11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via [email protected] of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht