Reviews

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Reviews

9

Deskundig en vakbekwaam

De werkzaamheden betreffende de vervanging van de intercominstallatie werden in één dag uitgevoerd zodat het ongemak voor de bewoners minimaal was. Medewerkers waren erg vriendelijk en de samenwerking was goed. Aanvankelijk gaven de videofoons storingen. Door een medewerker is dit onderzocht en het probleem bleek in de netvoeding van ons appartementencomplex te zitten. De medewerker heeft hier een oplossing voor gezocht en gevonden zodat het systeem alsnog werkzaam opgeleverd werd. Alle toestellen zijn aan het eind van de dag getest, bij één toestel is dit abusievelijk niet gebeurd. De nazorg was echter prima. Communicatie voorafgaand aan het project was optimaal en er werd met de klant meegedacht. De uitvoering was conform de offerte.
- Zoetermeer
8

Vakkundig vervangen intercom

De intercoms en het bellentableau in mijn flat werden door Fontein Elektrotechniek vervangen. Twee vriendelijke nette monteurs kwamen op de afgesproken dag de intercom in mijn woning vervangen. Na afloop kreeg ik de tweede camera niet actief en nam contact met hen op. Mij werd uitgelegd dat het zou gaan werken als alle intercoms in de flat vervangen zouden zijn, maar dat dus nog niet iedereen thuis was geweest. Uiteindelijk toen het zou moeten werken kwamen ze bij mij testen en werkte alles naar tevredenheid.
- Zoetermeer
9

Fontein heeft met grote toewijding ons aanbel/brievenbus-paneel gerenoveerd.

Fontein heeft in het aanbel/brievenbus-paneel van onze flat twee video/intercom-processoren geïnstalleerd en acht bijbehorende video/intercoms in de appartementen. Bovendien alle drukknoppen, naamplaatjes etc. vervangen in de twee gedeelten van het aanbel/brievenbus-paneel. Fontein heeft daarbij grote flexabiliteit getoond. Zij hadden namelijk aanvankelijk via een tussenpersoon een verkeerde opdracht ontvangen. De opdracht kon snel door mij gecorrigeerd worden en werd vervolgens zonder mankeren geheel naar wens door Fontein uitgevoerd. Ik ben ook zeer te spreken over Fonteins nazorg. Eén van de video/intercoms begon na enige tijd vreemde geluidjes te produceren. Hoewel de klacht zowel bij dealer als fabrikant onbekend was, kreeg Fontein een nieuw toestel uit Italië, dat gratis geïnstalleerd werd.
- Den Haag
10

Fijn en professioneel bedrijf!

Hele vriendelijke en professionele medewerkers die weten waar zij het over hebben. Communicatie en afspraken worden nageleefd. Als het spoed betreft wordt er ook gekeken naar wanneer het zo spoedig mogelijk kan.
- Den Haag
1

2x offerte aangevraagd niets gehoord

Geen reactie op offerte aanvraag

Reactie van het bedrijf

Beste John, Doordat het op dit moment erg druk is bij ons kunnen wij helaas niet een offerte offreren binnen twee dagen. In plaats van twee dagen hebben wij daar op dit moment ongeveer twee weken voor nodig. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Donny van Marwijk

- Alphen aan den Rijn
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7.4/10
Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht