Intercomsysteem

Voor het aanbrengen, vervangen en onderhouden van uw intercomsysteem kiest u voor Fontein Elektrotechniek. Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische werkzaamheden voor huizen en kantoorpanden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Intercomsysteem aan laten brengen

Fontein Elektrotechniek heeft al 30 jaar ervaring in het aanbrengen van intercominstallaties. In zowel appartementencomplexen als in kantoren en bedrijfspanden zijn wij in staat om een intercomsysteem aan te leggen. U bij ons een groot aantal interessante keuzes voor uw intercomsysteem. Zo zijn er verschillende soorten binnentoestellen (alleen audio, met zwart-witmonitor, met kleurenmonitor, met of zonder hoorn, oplossingen voor minder valide personen, etc.) en hebt u ook een ruime keuze aan entreepanelen. Uiteraard adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Meer informatie

Meer weten over onze mogelijkheden voor intercomsystemen? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer als u belt naar 071 580 33 24, mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vul ons contactformulier in.

Is uw intercomsysteem defect? Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen 24 uur per dag, zeven dagen in de week gebruik maken van onze storingsdienst.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact