Intercomsysteem

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Voor het aanbrengen, vervangen en onderhouden van uw intercomsysteem kiest u voor Fontein Elektrotechniek. Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische werkzaamheden voor huizen en kantoorpanden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verschillende modellen als u een intercomsysteem wilt laten aanleggen

Fontein Elektrotechniek heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen van intercominstallaties. In zowel appartementencomplexen als in kantoren en bedrijfspanden zijn wij in staat om een intercomsysteem aan te leggen. U bij ons een groot aantal interessante keuzes voor uw intercomsysteem. Zo zijn er verschillende soorten binnentoestellen (alleen audio, met zwart-witmonitor, met kleurenmonitor, met of zonder hoorn, oplossingen voor minder valide personen, etc.) en hebt u ook een ruime keuze aan entreepanelen. Uiteraard adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden voor het laten plaatsen van een intercomsysteem.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen

Meer weten over de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een intercomsysteem? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer als u belt naar 071 – 580 33 24, mailt naar info@fonteinelektrotechniek.nl of ons contactformulier invult. Is uw intercomsysteem defect? Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen 24 uur per dag, zeven dagen in de week gebruik maken van onze storingsdienst.

24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht