Intercomsysteem appartement

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Laat een intercomsysteem op maat aanbrengen in uw appartement door Fontein Elektrotechniek en profiteer van onze dertig jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek. Al sinds 1981 zijn wij actief voor particulieren, aannemers, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Een intercomsysteem op maat voor uw appartement

Indien u een intercomsysteem wilt laten aanleggen in uw appartement, biedt Fontein Elektrotechniek u de beste kwaliteit en service. Wij bieden een groot aantal hoogwaardige mogelijkheden voor intercomsystemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een intercomtoestel met zwart-wit- of zelfs kleurenmonitor? Uiteraard adviseren wij u met veel genoegen over de verschillende opties. Met onze dertig jaar ervaring weten wij voor ieder appartementencomplex een passende oplossing. Zo wordt uw veiligheid thuis optimaal gegarandeerd. U weet namelijk precies wie er bij u het appartementencomplex binnenkomt en wie het weer verlaat.

Vraag naar de mogelijkheden!

Is uw intercomsysteem defect? Dan kunt u (ook als nieuwe klant) 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep doen op onze servicedienst. Neem contact met ons op via 071 – 580 33 24, info@fonteinelektrotechniek.nl of het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden voor een intercomsysteem op maat voor uw appartement. Wij vertellen u geheel vrijblijvend alles wat wij voor u kunnen betekenen.

24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht