Intercominstallaties

Intercominstallaties laat u installeren en onderhouden door de specialist: Fontein Elektrotechniek. Uitgebreide service en kwaliteit. Daar staan wij voor. Met meer dan 30 jaar ervaring en een vakkundig team zijn wij zowel de zakelijke als de particuliere markt graag van dienst. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, u kunt rekenen op onze expertise en service op maat. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Veel materiaal is direct uit onze voorraad leverbaar zodat wij vrijwel elke storing snel en adequaat kunnen verhelpen.

Wij denken graag met u mee

Intercominstallaties in appartementencomplexen, kantoren of in uw eigen woning: ze verhogen de controle over wie uw pand in en uit gaan. Daarnaast waarborgt u met een toegangscontrole niet alleen uw veiligheid maar ook dat van anderen. U kunt een keuze maken uit verschillende binnentoestellen. Kiest u voor zwart-wit of kleur monitoren of is een audiofunctie afdoende? Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over onze intercominstallaties gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 071 580 33 24 of stuur ons een mail via info@fonteinelektrotechniek.nl. Tot slot kunt u er ook voor kiezen ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact