Intercom Zoetermeer

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Indien u een intercom installateur in de omgeving van Zoetermeer zoekt, kiest u voor Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam. Al ruim 30 jaar brengen wij alle soorten elektrotechnische systemen aan bij appartementen, bedrijfspanden en kantoren. Met onze ervaring, kennis en kunde streven wij ernaar om ieder project boven verwachting uit te voeren.

Laat uw intercom in Zoetermeer vakkundig aanleggen door de specialist

De aanleg van een intercom laat u in Zoetermeer verzorgen door Fontein Elektrotechniek. Wij leveren en monteren een groot aantal intercomtoestellen bij appartementencomplexen, kantoren en bedrijfspanden in opdracht van zowel particulieren als aannemers, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren.

Kwaliteit en service

Onze kracht zit hem in onze geleverde kwaliteit en service. Zo bieden we tal van hoogwaardige intercomtoestellen (o.a. met of zonder monitor, met of zonder hoorn en mogelijkheden voor minder valide oplossingen) die, in combinatie met diverse soorten entreepanelen, volledig naar wens zijn aan te leveren. Onze specialisten adviseren u daarbij altijd geheel op maat. Voor ieder type gebouw weten ze altijd een passende oplossing.

Maak een keuze uit de vele uiteenlopende mogelijkheden

Wij vertellen u graag de uiteenlopende mogelijkheden voor een intercomsysteem binnen uw gebouw. Bel hiervoor naar 071 – 580 33 24, stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in op de website.

Doet uw intercom het niet meer? Zowel bestaande als nieuwe klanten uit Zoetermeer kunnen gebruik maken van onze servicedienst. 24 uur per dag, zeven dagen in de week!

24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht