Intercom systeem Den Haag

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Een intercom systeem in Den Haag en omgeving laat u plaatsen en onderhouden door de specialisten van Fontein Elektrotechniek. Vrijwel alle appartementencomplexen hebben een intercominstallatie. Ook diverse kantoren en bedrijfspanden zijn hiervan voorzien. Met behulp van dit intercom systeem verleent u gecontroleerd toegang tot uw pand in Den Haag.

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van uw intercom systeem in Den Haag

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden intercom systemen al meer dan 30 jaar! Daarom bent u bij ons ook verzekerd van kwaliteit en een ongekende service. Wij hebben diverse intercomtoestellen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij een storing en deze snel oplossen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Fontein Elektrotechniek.

Een intercom systeem in Den Haag: laat het plaatsen door uw specialist

Een intercom systeem in uw pand in Den Haag wilt u natuurlijk laten plaatsen en onderhouden door een specialist. Daarom schakelt u de hulp in van Fontein Elektrotechniek. Wij hebben sinds 1981 ervaring in de elektrotechniek. We beschikken ook over een storingsdienst, waardoor we 24/7 een storing aan een intercom systeem in de regio Den Haag en verder kunnen oplossen. Wanneer u een nieuw intercom systeem wilt laten plaatsen in Den Haag door Fontein Elektrotechniek, dan kunnen wij diverse uitvoeringen aanbieden.

Profiteer van de vele mogelijkheden

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden bij Fontein Elektrotechniek? Neem dan snel contact met ons op. Heeft u een storing? Laat het dan weten aan onze storingsdienst! Zij zijn bereikbaar op 071 – 580 33 24, via de e-mail op info@fonteinelektrotechniek.nl of met ons contactformulier.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht