Intercom installatiesysteem

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Controleer de toegang tot uw huis of kantoor met behulp van een intercom installatiesysteem dat u laat installeren door de specialist: Fontein Elektrotechniek. Al meer dan 30 jaar zijn wij de betrouwbare en vakkundige partner voor al uw elektraprojecten in Leidschendam en omstreken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij halen graag het beste uit onszelf en stellen alles in het werk om uw project, zowel zakelijk als particulier, boven verwachting uit te voeren.

Weet altijd wie uw pand betreedt of verlaat met een intercom installatiesysteem

Met behulp van een intercom installatiesysteem weet u altijd wie er uw pand of huis betreedt of verlaat. U maakt hiermee niet alleen uw omgeving een stuk overzichtelijker, maar ook veiliger. Ons team spreekt graag onze mogelijkheden op het gebied van intercom installatiesystemen met u door. Kiest u voor een intercom met zwart-wit monitor of vindt u beeld in kleur prettiger? Wij helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze.

Maak gebruik van onze verschillende contactmogelijkheden

Bij storing komen wij direct in actie en verhelpen deze snel en adequaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons intercom installatiesysteem? Wij staan u graag te woord via nummer 071 – 580 33 24 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zijn ook per mail bereikbaar. Stuur uw bericht naar info@fonteinelektrotechniek.nl.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht