Intercom Den Haag

Het aanbrengen, vervangen en onderhouden van een intercom laat u in Den Haag verzorgen door Fontein Elektrotechniek. Ons bedrijf verzorgt al ruim dertig jaar alle soorten elektrotechnische werkzaamheden voor particulieren, aannemers, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, scholen en kantoorgebouwen. Wij bieden altijd een oplossing die aansluit op de specifieke eisen en wensen van de klant.

Intercom aan laten brengen in Den Haag

Al sinds 1981 kiezen zowel particulieren als bedrijven voor een intercom van Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam (regio Den Haag). Wij bieden een groot aantal hoogwaardige mogelijkheden voor intercomsystemen. Denk hierbij aan:

  • Alleen audio;
  • Met zwart-wit- of kleurenmonitor;
  • Toestel met of zonder hoorn;
  • Oplossingen voor minder validen;
  • Groot aantal entreepanelen.

Onze medewerkers beschikken over de ervaring, kennis en kunde om u op maat te adviseren, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met de specifieke eisen en wensen van u als klant. Zo zorgen we altijd voor een passend intercomsysteem voor werkelijk ieder gebouw.

Vrijblijvend contact

Meer weten over onze specifieke mogelijkheden voor uw intercomsysteem? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer! Bel hiervoor naar 071 580 33 24, mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of vul ons contactformulier in.

 

Heeft uw intercom last van een defect? Fontein Elektrotechniek biedt klanten uit heel Den Haag 24-uursservice!

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact