Intercom appartementencomplex

Fontein elektrotechniek kan voor u een intercom in uw appartementencomplex installeren. Wij zijn opgericht in 1981. In de meer dan 30 jaar die verstreken zijn hebben wij heel wat ervaring opgedaan op het gebied van elektrotechniek, waardoor wij vandaag de dag echte specialisten zijn. Wij zijn gevestigd in Leidschendam en staan 24 uur per dag voor u klaar om storingen op te lossen.

Laat een intercom in uw appartementencomplex installeren

Het nadeel van appartementen is dat u niet kunt zien wie er voor uw deur staat als er wordt aangebeld. Fontein Elektrotechniek lost dit probleem gemakkelijk voor u op door een intercom in het appartementencomplex te plaatsen. U kunt hierbij gebruik maken van verschillende faciliteiten:

  • Middels een scherm is het mogelijk om te zien wie er heeft aangebeld;
  • Het is mogelijk te communiceren met de bezoeker;
  • U bepaalt zelf of u degene die voor de deur staat naar binnen wilt laten.

Meer weten?

Fontein Elektrotechniek staat voor u klaar om een intercom in uw appartementencomplex te installeren. U kunt contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 071 580 33 24. Online leest u meer over onze service en ook de deuraandrijvingen die wij voor u kunnen verzorgen.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact