Intercom appartementen

Fontein Elektrotechniek legt een kwalitatief hoogwaardige intercom op maat aan in alle soorten appartementen. Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en vakkundige partner voor alle soorten elektraprojecten in Leidschendam en omstreken. Neem direct contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden!

Aanleg van intercom voor appartementen

Fontein Elektrotechniek is met zijn dertig jaar ervaring de juiste partner om de intercom voor appartementen op te leveren, aan te leggen en te onderhouden. Of u nu particulier bent of een aannemer, woningcorporatie of een Verenigingen van Eigenaren vertegenwoordigt; wij bieden u topkwaliteit en klantgerichte service. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden voor uw intercom. Wat dacht u bijvoorbeeld van een toestel met kleurenmonitor of een systeem zonder hoorn? Wij bieden zelfs mogelijkheden voor minder validen! Ook hebben we een groot aantal zowel mooie als robuuste entreepanelen in het aanbod om uw intercomsysteem te completeren. Wij adviseren u met veel genoegen over de uiteenlopende mogelijkheden, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de vele aansprekende mogelijkheden voor een intercom voor appartementen? Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat er mogelijk is. Bel 071 580 33 24, stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl of maak gebruik van het contactformulier en wij vertellen u alles wat u wilt weten.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact