Elektrotechnische installaties

Voor vrijwel al uw elektrotechnische werkzaamheden kunt u terecht bij ons. Hierbij kunnen we complete elektrotechnische installaties opleveren, beheren en onderhouden. Wij zijn voornamelijk werkzaam voor aannemers, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, kantoorgebouwen en scholen. Daarnaast is de particuliere markt ook geen vreemde voor ons.

Renoveren en aanbouwen

Bij het renoveren en aanbouwen van woningen en panden staan de wensen en eisen van de klant voorop. Het is daarbij belangrijk om na te denken over de locaties van schakelaars, dimmers, stopcontacten en lichtpunten. Daarnaast kan er ook nagedacht worden over een huisautomatiseringssysteem, waardoor het wonen en werken gemakkelijker en comfortabeler zal zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken en hierbij adviseren.

Beheer en onderhoud

Voor de continuïteit en veiligheid van organisaties, zijn goed werkende technische installaties en systemen essentieel. Dit wordt gerealiseerd door middel van goed preventief onderhoud en het snel en accuraat verhelpen van storingen. Het buiten kantooruren plannen van werkzaamheden zorgt er voor dat het mogelijk is om ongestoord te kunnen werken of leren.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact