Elektrotechnische installatiebedrijven

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

De beste elektricien van alle elektrotechnische installatiebedrijven in Leidschendam en omgeving is Fontein Elektrotechniek. Al meer dan 30 leveren wij kwaliteit, uitgebreide service en is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Of het nu gaat om het installeren en onderhouden van elektronische installaties, intercomsystemen, elektrische deuraandrijving of alarminstallaties; wij voeren de opdracht graag voor u uit. Ons servicepakket is zeer uitgebreid. Wij zorgen niet alleen voor een vakkundige installatie, maar ook voor het onderhouden en repareren van alle elektrotechnische installaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze monteurs zijn altijd vriendelijk, vakkundig en professioneel.

Vakmanschap, kennis en kunde bij een van de beste elektrotechnische installatiebedrijven

Als een van de weinige elektrotechnische installatiebedrijven leveren wij maatwerk. Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies. Zo weten wij al onze opdrachten naar volle tevredenheid van opdrachtgevers uit te voeren met vakmanschap, kennis en kunde die u van een professional onder de elektrotechnische installatiebedrijven mag verwachten.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de diensten en service van de beste elektricien van alle elektronische installatiebedrijven in Leidschendam? Bel ons gerust via telefoonnummer 071 – 580 33 24 of stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht