Elektricien Wassenaar

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Laat uw elektronische werkzaamheden uitvoeren door de elektricien in de omgeving van Wassenaar: Fontein Elektrotechniek. Al meer dan 30 jaar zijn wij uw vakkundige en betrouwbare partner op het gebied van onder meer installatie en onderhoud van elektronische installaties, elektrische deuraandrijving, intercominstallaties en data-, telefonie-, en alarminstallaties.

De elektricien in Wassenaar staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar

Wij doen er als de elektricien in de regio Wassenaar alles aan om uw opdracht boven verwachting uit te voeren. Loopt er iets niet helemaal naar wens dan bent u verzekerd van onze service. Ons vakkundig team is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Wij hebben altijd materiaal op voorraad waardoor wij iedere storing snel en adequaat kunnen verhelpen. Voor een vast bedrag per jaar voeren wij ook graag al uw elektronische onderhoudswerkzaamheden voor u uit.

Wij staan u graag te woord

Neem voor meer informatie over onze service en onze dienstverlening gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of mail ons via info@fonteinelektrotechniek.nl. Uiteraard zijn wij als elektricien in de regio Wassenaar ook bereikbaar per telefoon. U kunt bellen naar 071 – 580 33 24. Wij staan u graag te woord!


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht