Elektricien Voorburg

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

De elektricien in de regio Voorburg is Fontein Elektrotechniek. Wij bieden service op maat en zijn 24 uur per dag bereikbaar om eventuele storingen snel en adequaat voor u op te lossen. Al meer dan 30 jaar zijn wij zowel de zakelijke als de particuliere markt van dienst met vakkundige installatie en onderhoud van uiteenlopende elektronische installaties zoals data-, telefonie-, en alarmcentrales, elektrische deuraandrijving en intercominstallaties.

De elektricien in de regio Voorburg denkt met u mee

Het team van Fontein Elektrontechniek is uw elektricien in omgeving Voorburg. Of het nu gaat om de installatie van draaideuren bij u thuis, het aanbrengen en onderhouden van schuifdeuren in uw kantoor of de installatie van een garagedeur, het kan bij ons allemaal. Wij denken graag met u mee om een perfect resultaat neer te zetten: elektrische deuraandrijving die aan al uw wensen voldoet en waar u jarenlang zorgeloos gebruik van kunt maken.

Kom meer te weten over onze werkzaamheden

Wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van dé elektricien in Voorburg: Fontein Elektrotechniek. U neemt telefonisch contact met ons op door te bellen naar nummer 071 – 580 33 24 of stuur ons een mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. U heeft ook de mogelijkheid ons contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht