Elektricien Leidschendam

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Laat uw elektronische installaties voor op kantoor of bij u thuis aanleggen door dé elektricien van Leidschendam: Fontein Elektrotechniek. Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op vakkundige installatie en onderhoud van onder meer elektronische installaties, LED verlichting, elektrische deuraandrijving en data-, telefonie-, en alarmcentrales. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Adequaat en snel, zoals u van een professional gewend bent.

Profiteer van de service op maat van de elektricien in Leidschendam

Voor vakkundig installatie en onderhoud van elektronische installaties maakt u gebruik van de expertise van uw elektricien in Leidschendam: Fontein Elektrotechniek. Of het nu gaat om een installatie bij u thuis, of het beheren van grote projecten, wij doen het allemaal even vakkundig. Daarnaast bieden wij u graag service op maat. Zo plannen wij onze werkzaamheden graag voor u buiten kantooruren zodat ons werk dat van u niet in de weg staat.

De beste elektricien in Leidschendam

Wilt u meer weten over Fontein Elektrotechniek, de beste elektricien in Leidschendam? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 071 – 580 33 24 of stuur ons een mail via info@fonteinelektrotechniek.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht