Elektricien Den Haag

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

De beste elektricien in omgeving Den Haag is Fontein Elektrotechniek in Leidschendam. Maak kennis met onze vakkundige dienstverlening. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een expert op het gebied van onder meer huis- en kantoorinstallaties, intercom- en verlichtingsinstallaties. Daarnaast behoort het realiseren van elektronische deuraandrijving tot ons specialisme.

Storingen snel verholpen door de elektricien in Den Haag

Als beste elektricien in omgeving Den Haag kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week op ons rekenen. Wij zijn altijd bereikbaar voor storingen en weten deze snel te verhelpen. Zo bent u niet alleen verzekerd van vakkundig aangelegde elektra, maar kunt u er ook van op aan dat dit te allen tijde naar behoren functioneert. Vrijwel alle benodigde materialen zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Hierdoor weten wij bij storing direct een passende oplossing te bieden.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de beste elektricien in omgeving Den Haag? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of stuur ons een mail via info@fonteinelektrotechniek.nl. U kunt ook spreken met een van onze medewerkers door te bellen naar 071 – 580 33 24.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht