Elektricien in Den Haag en omstreken

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Elektricien Den Haag

Bent u op zoek naar een erkende elektricien in Den Haag of omstreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn al meer dan dertig jaar actief als elektricien in onder andere Leidschendam, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer en Den Haag. 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt u op onze hulp rekenen. Wij zijn altijd bereikbaar voor storingen en weten deze snel te verhelpen. Zo bent u niet alleen verzekerd van vakkundig aangelegde elektra, maar kunt u er ook van op aan dat dit te allen tijde naar behoren functioneert. Vrijwel alle benodigde materialen zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Hierdoor weten wij bij een storing direct een passende oplossing te bieden.

Een van de meest veelzijdige elektriciens in regio Den Haag

Vanwege onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een expert op het gebied van onder meer huis- en kantoorinstallaties, intercomsystemen en verlichtingsinstallaties. Daarnaast behoort ook het realiseren van elektronische deuraandrijving tot ons specialisme. Heeft u een elektricien nodig voor een van deze installaties en woont of werkt u in Leidschendam, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag? Dan komen we graag bij u langs om de installatie te realiseren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het is logisch dat u wilt weten waar u aan toe bent voordat u een elektricien inschakelt. Daarom heeft u via onze website in een mum van tijd een offerte aangevraagd. Online loopt u eenvoudig enkele stappen door. Het is hierbij wel noodzakelijk dat u foto’s toevoegt van uw huidige situatie. Op die manier zien we het snelst wat u precies nodig heeft en hoe we dit voor u kunnen realiseren. Na het doorlopen van de stappen, ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk de offerte voor het inschakelen van een elektricien. Vervolgens bepaalt u zelf of u de elektricien naar uw woning of bedrijfspand in Leidschendam, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag laat komen.

Stel ons al uw vragen

Heeft u een offerte aangevraagd en heeft u hier nog vragen over? Vul dan gerust ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@fonteinelektrotechniek.nl. Heeft u via deze weg aan een van onze elektriciens gevraagd om meer informatie? Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wilt u liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 071 580 33 24. Of u nu in Leidschendam, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag woont of werkt; onze elektriciens komen graag bij u langs.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht