Deurcommunicatie

Fontein Elektrotechniek kan voor u de deurcommunicatie verzorgen die bij u past. Wij zijn gevestigd in Leidschendam en wij zitten, sinds onze oprichting in 1981 al ruim 30 jaar in het vak. Al die jaren hebben wij ons al bezig gehouden met elektrotechnische installaties en dat maakt ons vandaag de dag tot echte specialisten.

Maak gebruik van deurcommunicatie

Als er wordt aangebeld is het altijd prettig om te weten wie er aan de andere kant van de deur staat. Dit ziet u vrij eenvoudig als u in een eengezinswoning woont, maar dit is anders voor bewoners van een groot appartementencomplex. De juiste deurcommunicatie is voor deze mensen een goede oplossing. Door het plaatsen van een intercom kan de bezoeker namelijk vertellen wie hij of zij is, en indien gewenst kunt u door middel van een scherm ook zien wie er bij u naar binnen wil komen.

  • U bepaalt zelf of u de bezoeker toegang wil verlenen;
  • In het geval van een storing, kunnen wij u 24 uur per dag van dienst zijn om dit te verhelpen.

Meer informatie

Voor informatie over onze deurcommunicatie kunt u ons gerust even bellen: 071 580 33 24. Via onze website kunt u meer lezen over het onderhoud dat wij uit kunnen voeren en vindt u er meer over de deuraandrijvingen die wij kunnen verzorgen.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact