Buiten intercomsysteem

N

24-UURS STORINGSDIENST

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

✔ 24-UURS STORINGSDIENST

✔ ERKEND INSTALLATEUR

✔ SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Een buiten intercomsysteem kunt u laten installeren door Fontein Elektrotechniek. Wij houden ons als sinds het jaar 1981 bezig met elektronische installaties en diverse onderhoudswerkzaamheden. U vindt ons in Leidschendam en bij ons werken enkel professionals. Dit zorgt ervoor dat wij vakmanschap en service kunnen afleveren.

Kies voor een buiten intercomsysteem

Fontein Elektrotechniek verzorgt uw buiten intercomsysteem graag. Dit doen wij zowel voor zakelijke klanten die werken in een groot bedrijfspand, als voor particulieren die wonen in een mooi appartementencomplex. Het nadeel van deze gebouwen is dat je niet kunt zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt. Met een buiten intercom wordt dit probleem opgelost. Indien gewenst kunt u communiceren met de bezoeker, en ook is het mogelijk voor zwart-wit of gekleurde beelden te zorgen, zodat u ziet wie er op bezoek komt. Mocht u last hebben van een storing, dan lossen wij dit 24 uur per dag voor u op.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag dat Fontein Elektrotechniek een buiten intercomsysteem voor u installeert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door even te bellen met het telefoonnummer: 071 – 580 33 24. Via onze website kunt u meer informatie vinden over de service die wij bieden en over de elektrische deuraandrijvingen die ook tot onze expertise behoren.


24/7
Onderhoud & Service
Fontein Elektrotechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht