Binnen intercomsysteem

U kunt een binnen intercomsysteem laten installeren door Fontein Elektrotechniek. In het jaar 1981 is ons bedrijf opgericht en sindsdien houden wij ons bezig met elektrotechniek en de werkzaamheden die hierbij komen kijken. U kunt hierbij denken aan installaties voor kantoren en woonhuizen, maar ook aan het onderhouden van deuraandrijvingen.

Laat een binnen intercomsysteem plaatsen

Zowel in grote kantoorpanden als in een appartementencomplexen is een binnen intercomsysteem onmisbaar. Door de intercom weet u op een veilige manier wie er voor uw deur staat en kunt u zelf bepalen of u diegene toegang wilt verlenen of niet.

  • U kiest uit verschillende systemen;
  • Wij hebben bijvoorbeeld alleen audio modellen;
  • Maar ook kunt u kiezen voor een zwart-wit scherm of kleurenscherm, zodat u daadwerkelijk ziet wie er bij u langs wil komen.

Mocht er een storing plaatsvinden, dan kunnen wij dit 24 uur per dag voor u verhelpen.

Wij zijn u graag van dienst

Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van Fontein Elektrotechniek en een binnen intercom systeem wilt laten plaatsen, kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen met het telefoonnummer: 071 580 33 24. Online vindt u meer informatie over onze service en ook over de elektrische deuraandrijvingen die wij kunnen verzorgen.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact