Audio intercomsysteem

Voor een audio intercomsysteem kunt u terecht bij Fontein Elektrotechniek. Ons bedrijf is opgericht in het jaar 1981 en wij zijn gevestigd in Leidschendam. Wij zijn gespecialiseerd in elektronische installaties en in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. En daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor elektrische aandrijvingen van allerlei soorten deuren, en ook voor het onderhoud daarvan.

Kies voor een audio intercomsysteem

Een audio intercomsysteem is interessant voor zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen. Dankzij de intercom weet u wie er voor de deur staat, en u bepaalt zelf of u de betreffende persoon toegang tot uw woning ofwel kantoor wilt geven. Bij Fontein Elektrotechniek hebben wij veel ervaring met het plaatsen van audio intercomsystemen. Dit doen wij namelijk al meer dan 30 jaar. Mocht er een storing optreden, dan kunnen wij dit voor u verhelpen. Daarnaast hebben wij veel van de meest voorkomende intercomtoestellen op voorraad.

Meer weten

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Fontein Elektrotechniek als u een audio intercomsysteem wilt laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 071 580 33 24. Via onze website leest u meer over onze service en ook vindt u er informatie over onze elektrische deuraandrijvingen.

Bezoekers van deze site vonden de volgende pagina’s ook interessant:

Z

24-UURS STORINGSDIENST

Z

ERKEND INSTALLATEUR

Z

VAKKUNDIG

Z

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Z

KLANTGERICHT

Contact