Audio intercomsysteem

N

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD

N

ERKEND INSTALLATEUR

N

SNEL TER PLAATSE BIJ SPOED

Home » Audio intercomsysteem

Voor een audio intercomsysteem moet u bij Fontein Elektrotechniek zijn. Ons bedrijf is opgericht in het jaar 1981 en wij zijn gevestigd in Leidschendam. Wij zijn gespecialiseerd in elektronische installaties en in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. En daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor elektrische aandrijvingen van allerlei soorten deuren, en ook voor het onderhoud daarvan.

Kies voor een audio intercomsysteem bij uw bedrijf of thuis

Een audio intercomsysteem is interessant voor zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen. Dankzij de intercom weet u wie er voor de deur staat, en u bepaalt zelf of u de betreffende persoon toegang tot uw woning ofwel kantoor wilt geven. Bij Fontein Elektrotechniek hebben wij veel ervaring met het plaatsen van audio intercomsystemen. Dit doen wij namelijk al meer dan 30 jaar.

Mocht er een storing optreden, dan kunnen wij dit voor u verhelpen. Daarnaast hebben wij veel van de meest voorkomende intercomtoestellen op voorraad.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u graag gebruikmaken van de diensten van Fontein Elektrotechniek als u een audio intercomsysteem wilt laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 071 – 580 33 24. Op onze website leest u meer over onze service en ook vindt u er informatie over onze elektrische deuraandrijvingen.

Heeft u een vraag?

Fontein Elektrotechniek helpt u verder.

Bel ons nu

Contact

Als u het contactformulier invult dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of u krijgt de aangevraagde informatie toegestuurd. U kunt ons natuurlijk ook direct mailen via info@fonteinelektrotechniek.nl of bellen op nummer 071 580 33 24.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht